Őrbottyáni Horgásztó

 
Hohohohóóóó a nagy horgász!

MENÜ

KacsintásCsók

Vendégkönyv

Kép újratöltsée
  • 2011-11-26 16:44:35
    Szakállasi törpeharcsa paprikás Hozzávalók: 20-25 db méretes törpeharcsa 1 liter szegfűgomba 2 doboz tejfö 1 dl olaj két fej vöröshagyma egy gerezd fokhagyma kanálnyi liszt 1 liter szekszárdi kékfrankos só, bors, őrölt erős és édes paprika A törpeharcsákat bontás-tisztítás után alaposan sózzuk, egy órán át állni hagyjuk. Bográcsban olajon megpirítjuk az apróra vágott hagymát, egészen aranysárgára kell hevíteni. Belezúzzuk a gerezd fokhagymát, beleszórjuk a kanálnyi édes paprikát, majd gyorsan feleresztjük 2 dl vörösborral. Beletesszük a gombát és fedő alatt pároljuk 30 percig. A törpeharcsákat kétujjnyi szeletekre vágjuk, majd beletesszük a lébe. Fedő alatt puhára pároljuk az ételt. Közben a tejfelt simára kavarjuk a liszttel, felengedjük az étel levével, és óvatos kevergetés közben a bográcsba öntjük a tejfeles habarást. Tovább pároljuk az ételt, amíg sűrű szaftot nem kapunk. Tábori körülmények között is el lehet készíteni, de otthon köretnek apróra szaggatott galuskával tálaljuk.
  • 2011-09-05 09:47:36
    Érdeklődnék mikor lesz telepítés!! Köszönöm.
  • 2010-09-08 17:29:47
    Töltött ponty! * ponty * vöröshagyma * lecsó * 2 kg ponty * 20 dkg vöröshagyma * 10 dkg zsír vagy olaj * 25 dkg zöldpaprika * 20 dkg friss paradicsom * 15 dkg lecsó. A pontyot megtisztítjuk, feldaraboljuk és besózzuk. Az apróra vágott hagymát zsírban megpirítjuk, meghintjük pirospaprikával és kevés vízzel feleresztjük. Hozzáadjuk a negyedekre vágott zöldpaprikát, a gerezdekre vágott paradicsomot és felforraljuk. A pontydarabokat zománcozott tepsibe rakjuk, ráöntjük a pörköltIevet és sütőben, öntözgetés közben, készre pároljuk.
  • 2010-08-31 19:08:09
    Töltött pontyfilé Hozzávalók: 4 pontyfilé szelet (kb. 60 dkg), 15 dkg gomba, 1 tojás, 1 evőkanál olaj, 1 diónyi vöröshagyma, 1 gerezd fokhagyma, kevés zsemlemorzsa, 1 teáskanál szárított petrezselyem, só, bors. A mártáshoz: 2 dl tejszín, 1 evőkanál finomliszt, 1 teáskanál szárított kapor, 1 halászlé kocka. Előkészítése: A halszeleteket sűrűn beirdalom, ügyelve arra, hogy a bőrt ne vágjam át. Megsózom. A töltelékhez a finomra vágott hagymát olajon üvegesre fonnyasztom, majd ráteszem a vékonyra szeletelt gombát. Sózom, borsozom, rászórom a petrezselymet és fedő alatt megpárolom. Kihűtöm, hozzákeverem a nyers tojást és a zúzott fokhagymát. Kevés zsemlemorzsával sűrítem. Elkészítése: A tölteléket rákenem a halszeletekre. Felcsavarom és alufóliába csomagolom. A végeket alaposan összenyomom, nehogy a töltelék kifolyhasson belőle. Forrásban lévő vízbe teszem a csomagokat és az újraforrástól számított 25 percig főzöm. Ezután óvatosan kiveszem a léből és kihűtöm. Új, tiszta alufóliába átcsomagolom és a mélyhűtőben fél óráig dermesztem. Kibontva felszeletelem és tűzálló tálra helyezem. Közben elkészítem a mártást: a halászlé kockát 2 dl vízben feloldom és felforralom. Hozzáöntöm a lisztel simára kevert tejszínt, beleszórom a kaprot és kevergetve jól kiforralom. Végül a mártást a sütőben átforrósított halszeletekre öntöm. A töltött haltekercs a mélyhűtőben tárolható, csak tálalás előtt kell felszeletelni és átsütni. jó étvágyat kívánók!
  • 2010-08-31 19:02:22
    Törpeharcsa Messter módra Hozzávalók: Egy tepsinyi törpeharcsa, ez egy átlagos holtág esetén kb. 30-50 db. Ízlés szerint vegeta Ízlés szerint sült halhoz való fűszerkeverék 4-5 fej nagyobb vöröshagyma 2-3 gerezd fokhagyma étolaj vagy zsír A törpeharcsát 40-50 fok meleg, 1-2 evőkanál sót és 1 deci ecetet tartalmazó vízben hagyjuk állni 5 percig. Ettől egyrészt elpusztul pillanatok alatt, másrészt a nyálkaréteg lemoshatóvá válik. Pucolás után kevés zsiradékot tegyünk a tepsibe. Sorba pakoljuk bele a vegetával és a fűszerkeverékkel alaposan meghintett halakat. Só külön nem szükséges! A halak közé szórjuk be a kis karikákra darabolt fokhagymát, majd a halakat fedjük le a karikára vágott vöröshagyma szeletekkel. Addig süssük előmelegített közép meleg sütőben, amíg a hagyma finomra sül. Jó étvágyat kívánók!
  • 2010-03-09 18:57:16
    Ponty sörben pácolva Hozzávalók: * 4 szelet pontyfilé, * 2 fej lila hagyma, * 2 szál zellerzöld, * 2 szál sárgarépa, * 1 szál fehérrépa, * 2 dkg vaj, * 3 dl sör, * 2 evőkanál fűszeres ketchup és só. Elkészítése: Vajjal vékonyan kikent tepsibe tesszük a zellerzöldet és a lereszelt sárga- és fehérrépát. Ráhelyezzük a besózott halfiléket, megszórjuk karikára vágott lila hagymával, ráöntjük a sört, kevés vizet, és alufóliával borítva sütőben 15-20 percig pároljuk. A párolólevet ketchuppal összeturmixoljuk és a halra öntjük. Főtt burgonyával körítve tálaljuk.
  • 2010-02-24 08:08:40
    Amur paprikásan Hozzávalók: 1,5 kg hal, 8 dkg zsír, 5 dl tejföl, 12 dkg vöröshagyma, 3 gr bors, 2 dkg paprika, 3 dkg liszt, zöldpaprika, só A halat megtisztítjuk, daraboljuk, beirdaljuk, sóval, borssal bedörzsöljük, majd állni hagyjuk. Az apróra vágott hagymát a zsírban sárgára pirítjuk, meghintjük a pirospaprikával, kevés vízzel felöntjük és felforraljuk. A halszeleteket egy tűzálló tálba rakjuk, majd ráöntjük a vöröshagymás levet és a liszttel elkevert tejfölt. Forró sütőben 30 percig pároljuk. Sósburgonyával tálaljuk.
  • 2010-02-04 12:50:46
    Sült keszeg! Hozzávalók: 10 db keszeg 3 dkg só 10 dkg liszt 1 db fejessaláta 0,5 dkg fűszerpaprika 6 dl olaj 10 adag velesült burgonya Elkészítési módja: A keszegeket pikkelyezzük, bontjuk, a belsőségeket eltávolítjuk, majd a fejeket levágjuk az első gerincszelettel együtt. Az előkészített keszegeket hosszanti irányukra merőlegesen vagy enyhén rézsútosan sűrűn beirdaljuk a gerinccsontig. Arra ügyeljünk, hogy a gerinccsontot ne vágjuk át, mert így sütés közben a keszegek könnyen eltörhetnek. Ezután kívül-belül jól besózzuk a keszegeket, és állni hagyjuk. Közben elkészítjük a paprikás lisztet. A megszitált liszthez keverjük a fűszerpaprikát. Az előre besózott keszegeket a paprikás lisztbe forgatjuk, a felesleget lerázzuk. Serpenyőben olajat melegítünk, amelyben a keszegek mindkét oldalát megsütjük pirosra, ropogósra, közepes ütemben, hogy húsuk ne maradjon nyers középen sem. A keszegeket úgy sütjük, hogy a vége felé hozzáadjuk a héjában főtt, hámozott, cikkekre vágott burgonyát. A keszegeket és a burgonyát együtt sütjük készre. Ha elkészültek, lapátkanállal csepegtetőrácsra emeljük mind a keszegeket, mind a velesült burgonyát, és alaposan lecsepegtetjük. A velesült burgonyát tálpapírral fedett halastálra halmozzuk, majd ízlésesen mellé helyezzük a sült keszegeket úgy, hogy félig fedjék egymást. Jó étvágyat!
  • 2010-02-04 12:46:42
    Hal ropi! Hozzávalók: Fél kg apró sneci hal kb 10 centisek,só,bors,1 kanál ő paprika,5 e kanál liszt,olaj a sütéshez. Elkészítési módja: A halakat megpucolom, kibelezem, átmosom. Kívül-belül sózom, borsozom. 1 napig állni hagyom a hűtőben. Ezalatt a só a szálkákat jól megdolgozza. A 1 rész őrölt paprikát összekeverem 5 rész liszttel, a halakat beleforgatom. Kevés olajon ropogósra sütöm. JÓ ÉTVÁGYAT!
  • Hozzávalók: 2 tisztított (kb. 45-50 dkg-os) egész süllő só 1 evőkanál halfűszer-keverék 0,5 I olaj 3 evőkanál zsemlemorzsa 1 citrom Elkészítési módja: 1. A megtisztított süllők gerincét a hasüreg f (messter0925@freemail.hu)
    2010-02-04 12:43:58
    Egészben sült süllő! Hozzávalók: 2 tisztított (kb. 45-50 dkg-os) egész süllő só 1 evőkanál halfűszer-keverék 0,5 I olaj 3 evőkanál zsemlemorzsa 1 citrom Elkészítési módja: 1. A megtisztított süllők gerincét a hasüreg felőli oldalon két helyen átvágom úgy, hogy a halhús ne sérüljön meg. A hal külső részén 4-5 helyen 2-3 mm mélyen bevagdosom a húst, sóval és halfűszer-keverékkel bedörzsölöm, majd hűtőszekrényben 2 óráig pihentetem, hogy a fűszerek jól átjárják. 2. Kerek serpenyőben felforrósítom az olajat. Az előkészített halat zsemlemorzsában megforgatom, és úgy sütöm meg a serpenyő oldalához húzva, hogy félkör alakot vegyen fel. A sütési idő kb. 15 perc. Mindkét oldalát meg kell sütni! 3. Hasábburgonyával tálalom, citromgerezddel díszítem, és külön csészében tartármártást vagy majonézes salátát kínálok hozzá. Jó étvágyat!
  • 2010-02-04 12:41:03
    Halászlé (MESSTER MÓDRA) Hozzávalók: 1 kg pontyfej és farok, egy nagy fej hagyma, 1 zöldpaprika, 1 paradicsom, 2 ek paprika, (télen ezek helyett 2 ek. lecsó), cseresznyepaprika, só, Elkészítési módja: Aki a levet szereti tésztával, vagy kenyérrel, annak ez a receptje. A legtöbb kocsonyásító anyag ezekben a részekben található. A fejekből kipattintom a keserűfogakat. A fejet, farkat az apróra vágott hagymával együtt 2 liter vízbe felteszem főni. Mikor forr, beleteszem a paprika felét, valamint a cseresznyepaprikát. Mintegy huszonöt-harminc percnyi forrást követően beleteszem a paprika másik felét, és még öt percig forralom. Főtt halászlétésztával, puha kenyérrel és a benne főtt cseresznyepaprikával tálalom. Nagyon jó étvágyat kívánok!
  • 2010-02-04 12:31:32
    Harcsa káposztában! Hozzávalók: 1 kg harcsa 1 teáskanál pirospaprika só 50 dkg savanyú káposzta 5 dkg liszt 1/2 csomag kapor 10 dkg zsir 1 mokkáskanál bors 15 dkg füstölt szalonna 1 cseresznyepaprika 20 dkg vöröshagyma 2 dl tejföl Elkészítési módja: 1. A harcsát megtisztítom, patkó alakú szeleteket vágok belőle, megsózom és a hűtőbe teszem. Kb. fél óra múlva lisztben megforgatom, kevés zsírban elősütöm és félreteszem. 2. Visszamaradt zsírjában a kockákra vágott szalonnát üvegesre pirítom, azután hozzáteszem a finomra vágott vöröshagymát. Együtt pirítom tovább, majd pirospaprikával ízesítem, illetve színezem. Hozzáadom az átmosott savanyú káposztát, és enyhén megpirítom. Ezután kevés vízben készre párolom. Fűszerezés után tejfölös habarással sűrítem és felforralom. 3. A tetejére helyezett halszeletekkel együtt fedő alatt készre párolom. Tálaláskor tejföllel, finomra vágott kaporral és kakastaréjjal díszítem. Jó étvágyat!
  • 2010-02-04 12:29:23
    rakott ponty! Hozzávalók: 80 dkg pontyfilé 2 fej vöröshagyma 1 sárgarépa 1 petrezselyemgyökér 20 dkg paradicsom 2 paprika 10 dkg vaj 1 evőkanál pirospaprika 2 dl tejföl Elkészítési módja: A pontyfiléket megmossuk, szárazra töröljük, beirdaljuk, és besózzuk. A hagymát megtisztítjuk, és apróra vágjuk. A répát és a petrezselyemgyökeret megtisztítjuk, megmossuk, és juliennre (gyufaszál nagyságú csíkokra) aprítjuk. A paradicsomot, a paprikát megmossuk, és karikára vágjuk. Serpenyőben felforrósítjuk a vajat, beletesszük a hagymát, és kevergetve üvegesre pirítjuk. Megszórjuk a pirospaprikával, hozzáadjuk a julienre vágott zöldséget, összekeverjük, és fedő alatt kb. 10 perc alatt puhára pároljuk. A sütőt 180 fokra (gázsütő 2. fokozat) előmelegítjük. A párolt zöldséget tűzálló tálba terítjük, ráhelyezzük a halfiléket, rárakjuk a karikára vágott paprikát, paradicsomot. Megsózzuk, borsozzuk meglocsoljuk a tejföllel. Betesszük a sütőbe, és kb. 20 perc alatt készre sütjük. Párolt rizst adunk hozzá köretnek. Jó étvágyat!
  • 2010-02-04 12:26:01
    Vörös boros ponty (MESSTER MÓDRA) Hozzávalók: 80 dkg pontyfilé 5 dkg vaj/RAMA margarin 20 dkg gomba 2 dl vörösbor 1 evőkanál Worcestershire mártás Elkészítési módja: A pontyfiléket megmossuk, konyhai papírtörlővel szárazra töröljük. Beirdaljuk, és sóval bedörzsöljük. A gombát megtisztítjuk, megmossuk, és szeletekre vágjuk. A sütőt 180 fokra (gázsütő 2. fokozat) előmelegítjük. Tűzálló tálat kivajazunk, belefektetjük az előkészített pontyfiléket, mellé szórjuk a gombát, ráöntjük a vörösbor felét, és felöntjük annyi vízzel, hogy éppen ellepje. Alufóliával letakarjuk. Betesszük a sütőbe, és kb.30 perc alatt megpároljuk. Amikor a hal megpuhult, óvatosan kiszedjük. A gombával együtt előmelegített tálra tesszük. A megmaradt léhez hozzáöntjük a maradék bort, Worcestershire mártást és jól beforraljuk, majd a mártással leöntjük a halat. Burgonyaropogóssal tálaljuk. Jó étvágyat kívánok!
  • 2010-02-04 12:22:32
    Harcsa paprikás! Hozzávalók: 1 kg harcsa 1 kis fej vöröshagyma 5 dkg sertészsír 1 zöldpaprika 1 paradicsom 1 csapott evőkanál pirospaprika 2 evőkanál liszt 2 dl tejföl só Elkészítési módja: 1. A harcsát többször megmosom, közben gondosan lekaparom a nyálkát a bőréről, kibelezem, és nagyobb darabokra felvágom. Besózom. 2. A fejét egyliternyi vízzel felteszem főni, hogy legyen egy kevés halalaplevem. 3. A vöröshagymát finomra vágom, kevés zsírban megfuttatom, és ráteszem a haldarabokat. Néhány percnyi pirítás után beleteszem a feldarabolt zöldpaprikát, a paradicsomot, és meghintem pirospaprikával. Óvatosan megkeverem, keverem, felöntöm a leszűrt halalaplével, és fedő alatt megpárolom. 4. Amikor a hal már majdnem megpuhult, liszttel elkevert tejföllel besűrítem a levét. Még egyszer felforralom. 5. Stílusosan bográcsban is tálalhatom. A tetejére kevés tejfölt locsolok. Zöldpaprika- és paradicsomszeletekkel díszítem. Jó étvágyat kívánok.
  • 2010-02-03 20:29:29
    Hozzávalók: Rakott csuka! 700 g csuka 100 g füstölt szalonna 100 g zöldpaprika 500 g burgonya 80 g vöröshagyma 20 g sertészsír 2 dl tejföl só Elkészítése A csukaszeleteket beirdaljuk, sózzuk és füstölt szalonna csíkokkal megtuzdeljük, majd a felhevített zsírban minden oldalát elosütjük. A burgonyát megtisztítjuk és 5 mm vastag karikára vágjuk. Tuzálló edényt vagy tepsit kizsírozunk, belehelyezzük a karikára vágott burgonya felét, sózzuk, rátesszük a megtisztított és szintén karikára vágott vöröshagymát, az elosütött halszeleteket, majd erre a szeletelt zöldpaprikát, a burgonya másik felét és tejföllel meglocsolva elomelegített sütoben megsütjük. Tálaláskor tetejét díszíthetjük tejföllel, paprikaszínnel. JÓ ÁTVÁGYAT KÍVÁNOK!
  • 2010-02-03 20:25:51
    Hozzávalók: 700 g csuka 100 g füstölt szalonna 100 g zöldpaprika 500 g burgonya 80 g vöröshagyma 20 g sertészsír 2 dl tejföl só Elkészítése A csukaszeleteket beirdaljuk, sózzuk és füstölt szalonna csíkokkal megtuzdeljük, majd a felhevített zsírban minden oldalát elosütjük. A burgonyát megtisztítjuk és 5 mm vastag karikára vágjuk. Tuzálló edényt vagy tepsit kizsírozunk, belehelyezzük a karikára vágott burgonya felét, sózzuk, rátesszük a megtisztított és szintén karikára vágott vöröshagymát, az elosütött halszeleteket, majd erre a szeletelt zöldpaprikát, a burgonya másik felét és tejföllel meglocsolva elomelegített sütoben megsütjük. Tálaláskor tetejét díszíthetjük tejföllel, paprikaszínnel.
  • 2010-01-23 11:39:39
    Amur, busa roston Hozzávalók: 1 kg hal só, bors paprikás liszt 20 dkg zsír A megtisztított halat megmossuk, a vastag húst mélyen beirdaljuk, szeletekre vágjuk, besózzuk és sózás után fél óráig állni hagyjuk. Paprikás lisztbe forgatjuk, majd forró olajban vagy zsírban kisütjük. Az úgynevezett adagos (25-30 dkg súlyú) amur roston elkészítve olyan, mint az adagos süllő. Őszintén szólva nem tudom milyen, a receptet "loptam" még nem próbáltam ki, azt sem értem ha zsiradékban sütjük, akkor mitől lesz roston sült, de mindegy. Jó étvágyat!
  • 2009-07-14 09:37:07
    "Abul-Hailúdzs tagja állva meredezett harminc kerek napig, mert sok hagymát evett. Abul-Haidzsá pedig egyetlen éjszaka nyolcvan szűz leánynak lett a hites ura. Tehette ezt azért, mert csak humuszt evett, s nem ivott rá mást, csak mézzel kevert tejet. S ne feledd Maimúnt, aki bírta maggal, ötven éjjel s nappal köpült szorgalommal. Nem volt megállása, folyvást nyomakodott, S nem hogy belefáradt, de rátett tíz napot. Maímúm, a rabszolga, mást sohasem evett, mint tojássárgáját és puha kenyeret" – írja az arab Muhammad an-Nefzawitól Az illatos kert című művében. (Füssi Nagy Géza fordítása) Emellett az ősi idők kínai, indiai szerelmi irodalma is számon tart különféle nemi vágyat fokozó ételeket és készítményeket (ginzeng, hagyma- és fokhagymafőzetek, halikra, mézes tej, nyers tojás, petrezselyem, spárga, zeller). Mivel halikra van benne, ez is halas étel!
  • 2009-07-14 09:33:09
    Borjúlábszár spárgametélttel Hozzávalók 4 főre 80 dkg borjúlábszár (lehet marha is) 1 szál sárgarépa 1 szál petrezselyem Ízesítőcsokor (kakukkfű, babérlevél, rozmaring összekötözve) 2 dl vörösbor 2 liter borjúalaplé (1 kg borjúcsont, vegyeszöldés, ízesítőcsokor, egészbors) 30 dkg zöldspárga Ennél az ételnél is az a legjobb, ha előrekészülünk, és az alaplevet jó előre megfőzzük és akár a mélyhűtőben tároljuk. Az étel ugyanis 4-5 óráig készül, ha pedig még a alaplé főzésének 2-3 órás idejét is hozzáadjuk, akkor erre nem elég egy délelőtt. Ha szép tiszta levet akarunk kapni, a legjobb, ha leforrázzuk, és utána lemossuk a csontot, és újra elmossuk a fazekat. Ezután 2,5 liter hideg vízzel a zöldségeket kis lánggal feltesszük főni, és a forrástól számított 2 óra múlva leszűrjük. Ne sózzuk, mert ha elfőzzük a levét, túl sóssá válhat a végső verzió. Fotó: Gáti Kornél Fotó: Gáti Kornél Ha tehát az alaplét előkészítettük, akkor kezdjünk hozzá a konkrét ételünkhöz. Ehhez először a vörösborunkat redukáljuk. Addig főzzük, amikor már elkezd habzani, de még ne karamellizálódjon. Ekkor tegyük bele az apróra vágott főzőhagymát. Serpenyőben, kevés zsiradékkal süssük körbe a lábszárat, hogy az aromás lét bezárjuk a húsba. Majd az egészet zsírral együtt tegyük át egy nagyobb fazékba, adjuk hozza az ízesítőcsokrot és a zöldségeket, öntsük rá a redukált hagymás vörösbort, valamint az alaplevet, hogy ellepje. Hosszú, 4-5 órás abálással 80 Celsius-fokon főzzük puhára a húst. Ehhez a legjobb, ha olyan sütőt használunk, amit be lehet állítani ilyen alacsony hőmérsékletre, de a legkisebb gázrózsát is be lehet állítani úgy, hogy éppen hogy csak égjen. Mikor puha a hús, kivesszük és egy kevés levet öntünk mellé, hogy ne száradjon ki. A fent maradó levet pedig átszűrjük, és erős lángon fél literre forraljuk be. A végén sózzuk, borsozzuk, hideg vajat olvasztunk bele. Köretként spárgát adjunk hozzá. Jahni László ehhez alaposan megmossa a zöldséget, a fás végüket letöri és egy zöldséghámozóval a tövüktől a fejükig húzva, metéltekre szeleteli, és kevés sóval összeforgatja. Tálaláskor felszeleteljük a puhára abálódott lábszárat, mellé tálaljuk a roppanós zöldspárgametéltet, és a húst meglocsoljuk a besűrített, vajjal dúsított szafttal. Friss kenyér- vagy bagettszeleteket adhatunk hozzá, hogy a finom szaftot legyen mivel mártogatni. Ezt elkészíthetjük busacsont és törpeharcsa alapanyagokból is!
  • 2009-07-07 13:22:30
    Kedves látogató! Ha van egy jó halas recepted, kérlek oszd meg a többiekkel, hátha másoknak is bejön:) Üdv.

Hírek

  • Telepítés
    2017-08-10 06:45:25

    2017.08.08-án 10q háromnyaras pontyot telepítettünk.

  • Házi Horgászverseny
    2017-08-02 10:50:43

    AZ ŐRBOTTYÁNI BARÁTÁG HORGÁSZ EGYESÜLET 2017. 08. 13.-ÁN HÁZI HORGÁSZVERSENYT RENDEZ.

    A TELJES JOGÚ TAGOK ÉS TERÜLETI ENGEDÉLYESEK RÉSZÉRE.

     

    RÉSZVÉTELI DÍJ: 1.000Ft/Fő

     

    A VERSENY ELSŐ HÁROM HELYEZETTJE KUPÁT KAP ÉS ÉRTÉKES TÁRGYJUTALOMBAN RÉSZESÜL.

    A VERSENYEN HALTARTÓ SZÁKOT HASZNÁLNI KÖTELEZŐ!

    A VERSENY IDEJE ALATT FOGOTT HALAT VISSZA KELL ENGEDNI A TÓBA!

    GYÜLEKZÉS:  07.00 ÓRÁIG AZ EGYESÜLET  

                                HORGÁSZTANYÁJÁN (CSOMÁDI OLDAL)

    07.00-07.15         HELYEK SORSOLÁSA

    07.30-08.00         HELYELFOGLALÁS, ETETÉS

    08.00-12.00         VERSENY

    12.00-12.30         MÉRLEGELÉS, EREDMÉNY   

                                 HÍRDETÉS

    13.00                    EBÉD

                                 SÖR, ÜDÍTŐ)   

     

    JELENTKEZNI LEHET: 

     

    VADKERTI SÁNDOR         06 70 334-8766

    HORGÁSZIRODA                 06 70 391-1264

    HALŐRÖK                             06 70 323-0109

     

    MINDENKIT SZERETETTEL VÁRUNK!

     

    ELNÖKSÉG

  • Iroda
    2017-06-29 09:42:15

    Az iroda hétfő-péntek 07:00-14:00 tart nyitva.

  • Hirdetmény

    Az Őrbottyáni Barátság Horgász Egyesület

    2017. április 22-én

    8.30 órakor

    2162 Őrbottyán, Gátőrház hivatalos helyiségében

    Horgászvizsgát tart.

    Jelentkezési határidő: 2017. április 19.

    A vizsgán való részvétel feltétele a honlapunkon található jelentkezési lap kitöltése és elküldése a vizsga időpontja előtt 4 nappal. A vizsga díja 3.500,- Ft illetve az adott év december 31. napjáig a 18. életévét be nem töltött személy részére a vizsga díja 1.000,- Ft. A horgászvizsga díját a vizsga időpontjának napján kell befizetni a pénztárba.

    A horgászvizsga anyaga elérhető az alábbi oldalon: http://www.nebih.gov.hu/szakteruletek/szakteruletek/foldmuv_ig/szakteruletek_fm/vho_fm/halaszat/horgaszvizsga

    A horgászvizsga írásbeli és szóbeli részből áll. A szóbeli rész az írásbeli rész sikeres teljesítése után kezdhető meg. A vizsga írásbeli része 32 db feleletválasztó vagy egyszerű kifejtő kérdést tartalmaz. A vizsga szóbeli részében a hazánkban előforduló halfajokat kell képről felismerni, és azok esetleges méretkorlátozását és tilalmi idejét ismertetni.

  • Iroda

     

    A 2017. évi befizetések kedd,csütörtök,szombati napokon 7.00-14.00 lehetséges.

  • Adó 1%

    T. Sporttársak!

    2016. évben az egyesület számára az Adó 1%-ból befolyt 189.938,- forint, melyet halasításra fordítottunk.Köszönjük! Kérjük támogassák adójuk 1%-ával ebben az évben is az egyesületünket

    Adószámunk: 19833592-2-13

Asztali nézet